Articles

5 Vjet Host Falas

Kudo.al SHPK Ofron Host falas per te gjithe, ata qe kane deshire te zhvillojne projektet e tyre,

May 21, 2020
5 Vjet Host Falas
in Sport
Ferrari kërcënon me tërheqje nga Formula 1

Pavarësisht situatës shumë të vështirë që është krijuar nga pandemia e virusit COVID-19 në sportin më të shpejtë të automobilizmit vazhdojnë polemikat në lidhje me rregullat e rej...

Eni
By Eni
April 25, 2020
Ferrari kërcënon me tërheqje nga Formula 1
Sekretet e Rikard Ljarjes, rrëfimi i mikut të fëmijërisë për kolosin e kinematografisë

Albert Shala është miku i fëmijërisë së aktorin Rikard Ljarja, që janë lindur dhe rritur së bashku në qytetin e Shkodrës dhe e kanë ruajtur miqësinë për dekada me radhë. Shkrimi d...

Eni
By Eni
April 25, 2020
Sekretet e Rikard Ljarjes, rrëfimi i mikut të fëmijërisë për kolosin e kinematografisë
Si të Lundrosh i Sigurtë Në Internet?

Si të Lundrosh i Sigurtë Në Internet? Në ditët e sotme, ku identiteti i njerëzve dhe të dhënat e tyre personale po vidhen apo keqpërdoren shumë shpesh, privatësia e vërtetë është ...

March 8, 2020
Si të Lundrosh i Sigurtë Në Internet?