Articles in Bota

Showing 2 of 2 results
by Eni on April 26, 2020
I shkëmbejmë shpesh gjatë ditës, a përhapet COVID-19 përmes monedhave e kartëmonedhave?
by Eni on April 26, 2020
A mund të përhapet COVID-19 nëpërmjet monedhave dhe kartëmonedhave është një pyetje që shumë persona e bëjnë shpesh pasi janë dy elementë me të cilët ndërveprojmë me të tjerët gjatë gjithë kohës në përditshmërinë tonë.... Read full article
by Eni on April 25, 2020
“Ia bëmë vetë vetes”, shkencëtari amerikan zbulon dy arsyet e shfaqjes së koronavirusit
by Eni on April 25, 2020
Tregtia e gjerë e paligjshme e kafshëve të egra dhe ndërhyrja e tepërt e njerëzimit në natyrë është fajësia për pandeminë e koronavirusit, sipas një shkencëtari kryesor amerikan që thotë se “kjo nuk është hakmarrja e natyrës, ne ia bëmë vetë vetes”.... Read full article