Articles in Këshilla dhe Trike

Showing 1 of 1 results
by Eni on April 26, 2020
SI TA MËSOSH FËMIJËN TË HAJË VETË! KËSHILLA DHE SUGJERIME
by Eni on April 26, 2020
Jeni mërzitur me puretë? Nuk jeni e vetmja që është mërzitur me lugën se dhe bebi gjithashtu. Erdhi koha për të prezantuar një mjet të ri kuzhine: gishat e bebit. Le të fillojë ushyqrja vetë!... Read full article