Articles in Art & Kulturë and Vullnetarizëm

Showing 3 of 3 results
by Kudo.al on May 21, 2020
5 Vjet Host Falas
by Kudo.al on May 21, 2020
Kudo.al SHPK Ofron Host falas per te gjithe, ata qe kane deshire te zhvillojne projektet e tyre, ... Read full article
by Eni on April 25, 2020
Sekretet e Rikard Ljarjes, rrëfimi i mikut të fëmijërisë për kolosin e kinematografisë
by Eni on April 25, 2020
Albert Shala është miku i fëmijërisë së aktorin Rikard Ljarja, që janë lindur dhe rritur së bashku në qytetin e Shkodrës dhe e kanë ruajtur miqësinë për dekada me radhë. Shkrimi dedikuar është marrë nga rrjetet sociale nga e bija e tij.... Read full article
by Eni on April 25, 2020
Joker, një histori përbuzjeje
by Eni on April 25, 2020
Joker (Joaquin Phoenix) është historia e komedianit Arthur Fleck, që shoqëria me anë të përbuzjes, shpërfilljes dhe keqtrajtimit e shndërroi në kriminel.... Read full article