Kërko sipas kategorisë

më shumë kategori

Biznese të Përzgjedhura

Sigal Uniqa

SIGAL sh.a. u themelua në 22 Shkurt 1999, me vendim të Gjykatës së Tiranës, numër 20863. Me një staf profesionistësh dhe nën drejtimin e menaxherëve më të mire të tregut të sigurimeve kjo kompani u rrit shpejt duke u renditur si kompania më e madhe .

Banka Kombetare Tregtare - BKT

Rrënjët e Bankës Kombëtare Tregtare datojnë në 29 nëntor të vitit 1925 me krijimin e degës së parë në godinën historike në Durrës që përfaqëson edhe institucionin financiar shqiptar më të vjetër në vend.

Bashkia Mat
in Bashki

Bashkia Mat është një bashki në Qarkun e Dibrës në Shqipëri. Bashkia Mat si ka qendrë t saj qytetin e Burrelit.

Browse by location

more locations