Artigiano

0
Be the first to write a review
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
Rr. Abdyl Frashëri, kryqëzimi i Librit Universitar, Rr. Papa Gjon Pali II, ish Vila Logoreci (pas Piramidës), Tiranë, Shqipëria
Artigiano
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
Be the first to write a review

Artigiano

Rr. Abdyl Frashëri, kryqëzimi i Librit Universitar, Rr. Papa Gjon Pali II, ish Vila Logoreci (pas Piramidës), Tiranë, Shqipëria

About

Artigiano hapi dyert në shkurt 2013, në një nga zonat më të njohura në Tiranë, tek Libri Universitar, në hyrje të Bllokut. Shumë shpejt u bë një nga vendet më IN në Tiranë, i vizituar kryesisht nga të rinj dhe nga ata që kërkonin një pastë.

Artigiano do të thotë artizan, mjeshtër, dikush që bën gjëra me dorë sipas traditës. Pastat, buka, vaji i ullirit, ëmbëlsirat, salcat, gjithçka përgatitet në mënyrë artizanale, me përkushtim ndaj traditës dhe dëshirë për të evoluar brenda saj.
Pastat e freskëta të shtëpisë, dhe sidomos raviolit të mbushura me ricotta e spinaq dhe salcë tartufi, mbushin përditë tavolinat tona me klientë të lumtur. Furra me dru, nxjerr që nga dita e parë e ndezjes, pa pushim, pizza të shijshme që u bënë shpejt të famshme në qytet. Pizza me mozzarella Burrata, pizza me Philadelphia dhe tartuf, pizza me Nutella apo edhe pizzat me forma të reja (pizza Stella, Mickey Mouse për fëmijët) janë pizzat që i bëjnë klientët të udhëtojnë me shije në Itali.
Italia është vendi nga ne marrim jo vetëm produktet tona (mozzarella dhe djathrat e tjerë, sallamërat, miellin dhe përbërës të tjerë) por edhe frymëzimin e recetave tona dhe stafin për t’i përgatitur ato. Menuja ndryshon në bazë të sezonalitetit të produkteve, për të sjellë në tavolinë atë që dimë të bëjmë më mirë: një pjatë të shijshme dhë të vërtetë, një pjatë që të shkon drejt e në zemër!

Hours

Closed. Opens at 12:00 pm
Sunday: 12:00 pm - 11:30 pm
Monday: 12:00 pm - 11:30 pm
Tuesday: 12:00 pm - 11:30 pm
Wednesday: 12:00 pm - 11:30 pm
Thursday: 12:00 pm - 11:30 pm
Friday: 12:00 pm - 11:30 pm
Saturday: 12:00 pm - 11:30 pm

Location

Rr. Abdyl Frashëri, kryqëzimi i Librit Universitar, Rr. Papa Gjon Pali II, ish Vila Logoreci (pas Piramidës), Tiranë, Shqipëria
Get directions