Listings in Bashki

Showing 12 of 60 results
in Bashki
in Bashki
Bulevardi Rreshit Collaku, Pogradec, Shqipëria
Pogradeci kufizohet në veri me bashkinë Prrenjas, në perëndim me bashkinë Gramsh, në jug me bashkinë Maliq, në juglindje me bashkinë Pustec, ndërsa në lindje me Republikën e Maqedonisë.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Libohove, Gjirokaster, Albania, Libohovë, Shqipëria
Bashkia Libohovë ka qenë që prej vitit 1914 nënprefekturë. Zona që përfshihet në bashkinë e re është e pasur me monumente arkeologjike, historike, monumente kulti dhe natyrore, me vlera unike në llojin e vet, të vizitueshme në çdo kohë dhe të njohura
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Lagja Nr. 1, Qendër, Roskovec, Shqipëria
Qendra e Bashkisë është në Roskovec dhe ka në përbërje edhe 3 Njësi Administrative,Kuman, Kurjan dhe Strum
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Rr “Jaho Hoxha”, ndërtesa nr.2, hyrja nr.2 Klos-Shqipëri, Klos, Shqipëria
Klosi kufizohet në veri me bashkinë e Matit, në perëndim me bashkinë e Krujës, në jug-perëndim me bashkinë Tiranë, në jug-lindje me bashkinë Bulqizë. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Klosit.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Sheshi Cerciz Topulli, Gjirokaster, Albania, Gjirokastër, Shqipëria
Bashkia e Gjirokastrës kufizohet në veri me bashkinë Tepelenë, në lindje me Bashkinë Libohovë, në jug me bashkinë Dropull dhe në perëndim me bashkitë Himarë dhe Delvinë.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
SHESHI “MUSA FRATARI” KELCYRE – ALBANIA, Këlcyrë, Shqipëria
Këlcyra kufizohet në veri me bashkinë Poliçan, në lindje me Bashkinë Skrapar, në jug me bashkinë Përmet dhe Libohovë dhe në perëndim me Bashkinë Tepelenë dhe Memaliaj. Kryeqendra e Bashkisë është qyteti i Këlcyrës
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Bulevardi Josif Buda, Kavajë, Shqipëria
Kavaja është një qytet i ndërtuar ne ultësirën bregdetare, qe shtrihet ne jug te gjirit te Durresit dhe të Shkëmbit të Kavajës (Petra) mbi një fushë të lagur nga dy lumenj te vegjël, Darçi në Jug dhe Leshniqe në Veri.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Rruga Ate Gjergj Fishta, Rrëshen 4601, Mirditë 4601, Shqipëria
Mirdita kufizohet në veri me Bashkitë e Fushë Arrësit dhe Pukës, në perëndim me të Lezhës dhe në lindje me Bashkinë e Kukësit. Në jug-lindje me bashkinë Dibër, në jug me Bashkinë Mat ndërsa në jug-perëndim me bashkinë Kurbin.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Spile, Himare 9425 Himara, Himarë 9425, Shqipëria
Himara është një bashki që shtrihet përgjatë të gjithë bregut të Jonit si dhe në malet e Labërisë në pjesën e ish-komunës Horë-Vranisht.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Lgj Nr.1 Rr.24 Tetori Nr.9, Devoll, Shqipëria
Rrethi I Devollit me qender qytetin e Bilishtit ben pjese ne Prefekturen e Korces se bashku me rrethet si: Korce(me qender qytetin e Korces), Pogradeci(se bashku me qender qytetin e Pogradecit), Kolonja( me qender qytetin e Ersekes).
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Sheshi “AHMET ZOGU” BURREL, Mat, Shqipëria
Bashkia Mat është një bashki në Qarkun e Dibrës në Shqipëri. Bashkia Mat si ka qendrë t saj qytetin e Burrelit.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Rruga 13 Dhjetori, Nr. 9, Shkodër, Shqipëri, Shkodër, Shqipëria
Shkodra kufizohet në veri me Bashkinë e Malësisë së Madhe, në perëndim me Malin e Zi, në lindje me Bashkinë Tropojë, në jug me Bashkinë Vau i Dejës dhe një pjesë e saj me Bashkinë Lezhë. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Shkodrës.
A është juaj ky Shërbim?
1 2 3 4 5