Listings in Bizhuteri - prodhim dhe shitje me shumicë

Showing 6 of 6 results
Prane stadiumit Dinamo Rr.Gjin Bue Shpata Lagja 8, Pallati 5/1,, Rr. Pjeter Bogdani Pallati 3, Njesia 5, Nr. 2/350+1-N6 Apartamenti Nr.2, Zona Kadastrale 8270, Tiran, Tiranë, Shqipëria
Gjithcka nisi nepermjet nje projekti me vlere ne vitet ’86-87, per te realizuar stemen e Kongresit te 9-te te asaj kohe. Endrra dhe pasioni pas studimeve ne filialin e inxhinierise mekanike nisen te materializoheshin me kete punim te vecante.
A është juaj ky Shërbim?
Tirane. Njesia Bashkiake Nr. 8. Rruga e Dibres. Pallati Ami. Dyqani Nr.09, Tiranë, Shqipëria
Shitje dhe perpunim bizhuterish argjendi dhe floriri te ndryshme Argjendari Lei & Lui ofron bizhuteri ari dhe argjendi të markave të njohura botërisht si dhe markat më të mira të orave cilësore me çmimet më të arsyeshme në treg.
A është juaj ky Shërbim?
George W.Bush, Tiranë, Tiranë, Shqipëria
Dyqan gurësh argjendi dhe argjendi! Këtu, në dyqanin online Gold & Silver Pawn, do të gjeni koleksione emocionuese, monedha mahnitëse, bizhuteri marramendëse ..!
A është juaj ky Shërbim?