Listings in EDUKIM & PUNËSIM

Showing 12 of 20 results
Rruga Studenti 30 gjirokaster, Gjirokastër, Shqipëria
Universiteti “Eqrem Çabej” i Gjirokastrës u krijua me vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 414, datë 12 Nëntor 1991, mbi bazën e Institutit të Lartë Pedagogjik, që ishte çelur më 1971
A është juaj ky Shërbim?
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi", Rektorat Sheshi 2 Prilli, Shkodër, Albania, Shkodër, Shqipëria
Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në rrugëtimin e tij ka përjetuar ndryshime të rëndësishme në strukturë, përmbajtje, organizim dhe në drejtimin e tij.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga "Sotir Kolea", "Qyteti Studenti"., Tiranë, Shqipëria
“Universiteti Metropolitan Tirana” financohet nga një grup investitorësh në fushën e inxhinierisë, arkitekturës, teknologjisë dhe ekonomisë, themelues të shoqërisë “Future University of Tirana” sh.p.k.
A është juaj ky Shërbim?
L. Pavarësia, Rr. Kosova 9400 Vlorë, Shqipëri, Vlorë, Shqipëria
Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë u hap në 10 Tetor 1994 me Vendim të Këshillit të Ministrave, nr. 105, datë 28.02.1994. Fillimisht mësimi filloi si Universiteti Teknologjik I Vlorës “Ismail Qemali”, me tri fakultete
A është juaj ky Shërbim?
Kodra e Diellit, Tiranë, Shqipëria
Universiteti i New York në Tiranë (UNYT), Shqipëria është një përzierje tërheqëse e sfidës dhe vizionit, në përgjigje të nevojave të një shoqërie dhe epoke globale.
A është juaj ky Shërbim?
Boulevard "Gjergj Fishta", Nd.70, H.1,, Tiranë, Shqipëria
Që prej themelimit të tij, UET ka treguar se është universitet i të gjithëve, i studentëve, pedagogeve, aktorëve shoqërorë dhe politikisht neutral, duke qenë universalisht i hapur ndaj të gjithëve, rrymave, ideve, krahëve politikë.
A është juaj ky Shërbim?
Rr. Ismail Zyma, Elbasan, Shqipëria
Mirë se vini në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” të Elbasanit, në Universitetin e traditës së shkencës dhe të formimit të mësimdhënësve, në Universitetin me një trashëgimi që të mbush me krenari, në Universitetin me fillesat më të hershme në Shqipë
A është juaj ky Shërbim?
Sheshi nene Tereza, Tiranë, Shqipëria
Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si institucioni i parë universitar i arsimit të lartë dhe i kërkimit shkencor në Shqipëri.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga e Aeroportit, Tiranë, Shqipëria
Universiteti Epoka është një institucion ndërkombëtar i arsimit të lartë i vendosur në një kampus inteligjent midis lidhjeve ndërkombëtare dhe kryqëzimit tregtar të Portit të Durrësit dhe Aeroportit Rinas në Tiranë, kryeqyteti i Shqipërisë.
A është juaj ky Shërbim?
Rr. Dritan Hoxha, Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" (UNIZKM) është themeluar në vitin 2004 dhe është një nga nismat e para të arsimit privat në vend.
A është juaj ky Shërbim?
L 1 , Rruga e Currilave, Durrës, Shqipëria
Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës, në gjithë veprimtarinë e tij synon në mënyrë të vazhdueshme të arrijë standardet akademike më të larta bashkëkohore kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe të përkrahë aspiratat arsimore .
A është juaj ky Shërbim?
Rr Andon Zako Cajupi, Tiranë, Shqipëria
Kolegji Universitar Instituti i Teknologjisë Kanadeze (CIT) i njohur gjithashtu si Universiteti Kolegji "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (KU "IKT"), është në pronësi të C.I.T. sh.pk, e cila ka arsimin si aktivitetin e saj parësor në Shqipëri.
A është juaj ky Shërbim?
1 2