Listings in ELEKTRONIKE & ELEKTRIKE

Showing 4 of 4 results
Autostrada Durres - Tirane, km 15, SH2, Durrës, Shqipëria
Për më shumë se një dekadë, Teoren udhëheq tregun shqiptar, me risitë dhe produktet e saj moderne. Prej 13 vitesh përzgjedh dhe tregton më të mirën nga materialet elektrike; hidrosanitare ,hidraulike , sisteme Ngrohje – Ftohje.
A është juaj ky Shërbim?