Listings in FINANCË, KREDI & SIGURIME

Showing 11 of 11 results
Bulevardi "Zhan d'Ark", Tiranë, Shqipëri, Tiranë, Shqipëria
Rrënjët e Bankës Kombëtare Tregtare datojnë në 29 nëntor të vitit 1925 me krijimin e degës së parë në godinën historike në Durrës që përfaqëson edhe institucionin financiar shqiptar më të vjetër në vend.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga Ismail Qemali Nr. 21, Tirane, Tiranë, Shqipëria
Credins bank është një ndër 3 bankat më të mëdha në Shqipëri për asete, depozita dhe financim. Një bankë universale që ofron produkte dhe shërbime bankare që mbulojnë 360 gradë kërkesat e klientëve tanë dhe fuqizojnë individët, familjet, bizneset dhe
A është juaj ky Shërbim?
Rr. Komuna e Parisit, Pallati Lura, Tirane, Albania, Tiranë, Shqipëria
Ne jemi sinonim i stabilitetit dhe kompetencës përsa i përket mbrojtjes nga rreziku. Ne përdorim eksperiencën, njohuritë dhe diversitetin tonë për të qënë më pranë klientëve tanë. E konsiderojmë përgjegjësinë tonë që të mbrojmë ato që kanë vlerë.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga:"Dritan Hoxha", Nd.92, H.15,, Tiranë, Shqipëria
Pjesë e misionit të përgjithshëm të Grupit ProCredit është vendosja e standardeve në sektorët financiarë në të cilët ne kryejmë aktivitete. Ne synojmë të sjellim ndryshim pozitiv tek partnerët tanë të biznesit të cilëve u shërbejme .
A është juaj ky Shërbim?
Rruga Papa Gjon Pali II, Vila Nr.5, Tiranë, Shqipëri, Tiranë, Shqipëria
E themeluar si shoqëri sigurimi e produkteve të Jo–Jetës në shtator të vitit 2004, nën emrin DUKAGJINI SH.A, në dhjetor të vitit 2005 shoqëria shet aksionet 100% dhe në mars të vitit 2006 hyn në treg me emrin EUROSIG SHA, tërësisht me kapital vendas
A është juaj ky Shërbim?
Rr. “Barrikadave”,, Tiranë, Shqipëria
Albsig sh.a. është themeluar në vitin 2004 si një shoqëri sigurimi me vendndodhje në Shqipëri. ALBSIG është një shoqëri aksionare me kapital të përbashkët, e regjistruar sipas Ligjit Shqiptar nr.7638, datë 19 nëntor 1992
A është juaj ky Shërbim?
Njësia Bashkiake Nr.5, Rr. “Brigada VIII”, Vila Nr. 3/1, Tiranë, Tiranë, Shqipëria
Shoqëria SiCRED sh.a. u themelua në 7 Tetor 2003, duke qenë kështu e para dhe e vetmja shoqëri sigurimi private në Shqipëri me kapital 100% vendas e liçencuar për të vepruar në fushën e sigurimit të Jetës.
A është juaj ky Shërbim?
Jul Variboba 23, Tirane, AL, Tiranë, Shqipëria
1991 – INSIG krijohet me ligjin Nr. 7506, datë 31 Korrik 1991 “Për Institutin e Sigurimeve” të Parlamentit Shqiptar, si institucion i vetëm shtetëror që ushtron veprimtarinë e sigurimeve dhe risigurimeve në Republiken e Shqipërisë
A është juaj ky Shërbim?
Tirana Bank Rr. "Ibrahim Rugova" PO BOX 2400/1 Tirana - ALBANIA, Tiranë, Shqipëria
Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua me 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka patur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë.
A është juaj ky Shërbim?
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Tiranë, Shqipëria
SIGAL sh.a. u themelua në 22 Shkurt 1999, me vendim të Gjykatës së Tiranës, numër 20863. Me një staf profesionistësh dhe nën drejtimin e menaxherëve më të mire të tregut të sigurimeve kjo kompani u rrit shpejt duke u renditur si kompania më e madhe .
A është juaj ky Shërbim?