Listings in INFORMATIKA & TELEKOMUNIKACIONI

Showing 12 of 19 results
tirana, Tiranë, Shqipëria
Smart Tronic eshte nje kompani qe u themelua ne Shtator te vitit 2015.Fillimisht kompania u fokusua ne shitjet online.Pas nje suksesi te arritur me nje cilesi shume te larte te produkteve tonaarritem te fitonim besimin e klienteve tane.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga: Ismail Qemali, Tiranë, Shqipëria
Themeluar ne vitin 1998 Abissnet eshte nje nga operatoret alternative me te medhenje ne tregun shqiptare te telekomunikacionit. Me nje shtrirje te gjere ne Tirane dhe presence ne qytetet e Durresit, Kavajes, Golemit, Lushnjes, Elbasanit, Fier,etj.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “Pavaresia” Nr.39,Komuna Kashar, Tiranë, Shqipëri, Tiranë, Shqipëria
DigitAlb është Platformë Dixhitale Tokësore & Satelitore. Transmetimet i nisi më 15 Korrik '04, si një nga të parat platforma dixhitale tokësore në Europë.
A është juaj ky Shërbim?
Rr. “Ibrahim Rugova” Kompleksi Green Park,Kulla 2, Kati 5, Tiranë, Shqipëri, Tiranë, Shqipëria
ABCom është themeluar në prill 1998 si ISP lider ne Shqipëri duke ofruar produkte inovative në tregun e biznesit duke u përpjekur të ofrojë produkte të cilësisë dhe teknologjisë së lartë duke qënë në të njëjtin hap me kohën.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga e Durresit, Perball Gjykates se Apelit Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
Në Mobile Lux kemi bashkuar përvojën në industrinë e komunikacionit, shitjes me shumice dhe pakice, stilin dhe pasionin, për të sjellë pranë jush koleksionin më të madh të markave smartphone në Shqipëri
A është juaj ky Shërbim?
Rruga e Kavajes, nga 21 Dhjetori në drejtim të Kombinatit, Tiranë, Shqipëria
Buy Smart Store prej vitit 2010 sjell në tregun Shqiptar një gamë të gjerë pajisjesh elektronike të linjes smart, kryesisht: Smartphone, Tablet, Smartwatch, Laptop, etj. Cilësia e produkteve tona dhe korrektësia në shërbim bëjnë që Buy Smart Store t
A është juaj ky Shërbim?
1 2