Listings in INSTITUCIONE PUBLIKE & KOMUNITARE

Showing 12 of 60 results
in Bashki
in Bashki
Lgj Nr.1 Rr.24 Tetori Nr.9, Devoll, Shqipëria
Rrethi I Devollit me qender qytetin e Bilishtit ben pjese ne Prefekturen e Korces se bashku me rrethet si: Korce(me qender qytetin e Korces), Pogradeci(se bashku me qender qytetin e Pogradecit), Kolonja( me qender qytetin e Ersekes).
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Rrogozhinë, Albania, Rrogozhinë ‎2503, Shqipëria
Bashkia Rrogozhinë është një bashki në Rrethin e Kavajës në Shqipëri. Përfshin njësitë administrative Rrogozhinë, Kryevidh, Sinaballaj, Lekaj dhe Gosë.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Sheshi Tërbuni, SH5, Pukë 4401, Albania, Pukë, Shqipëria
Puka kufizohet në veri dhe në perëndim me Bashkinë e Vaut të Dejës, në lindje me Bashkinë Fushë Arrëz dhe në jug me Bashkitë Mirditë dhe Lezhë. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Pukës.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Lagjia “Qendër” Poliçan, 5404, Poliçan, Poliçan, Shqipëria
Poliçani kufizohet në veri dhe në perëndim me bashkinë Berat, në lindje me bashkinë Skrapar, ndërsa në jug dhe jug-lindje me bashkinë Memaliaj. Kryeqendra e Bashkisë është qyteti i Poliçanit.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Sheshi "Skënderbej" Qender Kruje, Shqipëri, Krujë, Shqipëria
Bashkia Krujë kufizohet në veri me Bashkinë e Kurbinit, në perëndim me Bashkinë Durrës, në jug me bashkitë Kamëz dhe Tiranë dhe në lindje me bashkitë Mat dhe Klos. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Krujës.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Bulevardi Rreshit Collaku, Pogradec, Shqipëria
Pogradeci kufizohet në veri me bashkinë Prrenjas, në perëndim me bashkinë Gramsh, në jug me bashkinë Maliq, në juglindje me bashkinë Pustec, ndërsa në lindje me Republikën e Maqedonisë.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë , Maliq, Shqipëria
Bashkia Maliq shtrihet në Juglindje të Shqipërisë, bën pjesë në Qarkun e Korçës, shtrihet në veri perëndim të qytetit të Korçës, rreth 13 km larg tij, dhe në perëndim të fushës së Korçës, përgjatë rrjedhës së lumit Devoll.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Rruga Pashi Hysi , Corovode , Skrapar, Skrapar 5401, Shqipëria
Skrapari kufizohet në veri me bashkinë Gramsh, në perëndim me bashkitë Berat dhe Poliçan, në jug-perëndim me bashkinë Këlcyrë, në jug me bashkinë Përmet dhe në lindje me bashkitë Maliq e Korçë
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Lagjia `Minatori`, Bulqizë., Bulqizë, Shqipëria
Bulqiza kufizohet në veri me Bashkinë e Dibrës, në perëndim me Bashkinë Klos, në jug-perëndim me Bashkinë Tiranë, në jug me Bashkinë Librazhd dhe në lindje me Republikën e Maqedonisë.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Koplik,Qëndër, Malesia e Madhe, Malësi e Madhe 4301, Shqipëria
Malësia e Madhe kufizohet në veri me Malin e Zi dhe në jug me Bashkinë Shkodër. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Koplikut.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Kurbin, Shqipëria
Bashkia e Kurbinit shtrihet në Shqipërinë qendrore dhe kufizohet në veri me bashkitë Lezhë dhe Mirditë, në lindje me bashkinë Mat, në jug me bashkitë Krujë dhe Durrës dhe në perëndim me Detin Adriatik.
A është juaj ky Shërbim?
in Bashki
in Bashki
Bulevardi Blu, Kamëz, Kamëz, Shqipëria
Bashkia Kamëz ndodhet 7 km larg kryeqytetit, Tiranës, në veriperëndim të saj. Kufizohet nga veriu me Krujën, nga jugu me Tiranën, nga lindja me Zall-Herrin dhe nga perëndimi me Bërxullën
A është juaj ky Shërbim?
1 2 3 4 5