Listings in Kinematografia - impiante, aparatura dhe materiale

Showing 5 of 5 results
Rruga “17 Nentori”, Nr. 20, Mezez Koder, Komuna Kashar,Tirane., Tiranë, Shqipëria
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “Aleksander Moisiu” Ish Kinostudio Nr 76, Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
RTV Ora News është televizion lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut 13 vjecar në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001.
A është juaj ky Shërbim?