Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria

Klan Tv

Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria

About

TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi.
I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001.

TVKLAN mbulon rreth 80% te territorit te Shqiperise qe do te thote rreth 90% te popullsise se vendit. Keto hapesira mbulohen nga nje rrjet transmetuesish dhe radiorelesh te shperndara ne te gjithe territorin.
TVKLAN eshte ne transmetim satelitor 24 ore ne satelit Eutelsat W2 ne te gjithe Europen, njekohesisht edhe ne SH.B.A dhe Kanada.
Rekord ne prodhimtari, staf profesionistesh, teknologji e larte, prodhime dhe blerje te suksesshme, programe per te gjithe target-moshat, e bejne TVKLAN, te jete ekrani me i dashur i te gjithe shqiptareve, kudo ku ata jetojne.
Prej dates 4 mars, Televizioni KLAN filloi transmetimet ne High Definition, standarti me I larte I transmetimit televiziv ne bote. I pari Televizion Kombetar ne Ballkan, qe transmeton 24 ore ne HD, ne vale tokesore falas, pa patur nevoje per dekoder. KLAN HD, I pari me teknologjine e cilesise maksimale në transmetimet televizive. Shijoni gjithcka ne HD me TV Klan, fillimisht per banoret e Tiranes e ne vazhdim ne te gjithe Shqiperine. Sinjalin e Klan HD mund ta shihni te gjithe ju qe dispononi televizorin HD, mjafton ta futni ne kerkim automatik tek kanalet dixhitale. Cilesia me e larte e transmetimit televiziv ne bote, tani mban emrin Klan High Definition.

Hours

Open Now
Sunday: 12:00 am - 11:30 pm
Monday: 12:00 am - 11:30 pm
Tuesday: 12:00 am - 11:30 pm
Wednesday: 12:00 am - 11:30 pm
Thursday: 12:00 am - 11:30 pm
Friday: 12:00 am - 11:30 pm
Saturday: 12:00 am - 11:30 pm

Location

Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria
Get directions