Listings in LËNDË KIMIKE, GOME DHE PLASTIKE

Showing 3 of 3 results
Ura e Dajlanit, Autostrada Durres-Tirane, KM 1 Durres, Albania, Durrës, Shqipëria
Ne synojme te mbeshtesim rritje ekonomike afatgjate, stabilitet social, mireqenie dhe progres ne rajonin ne te cilin operojme, gjithashtu te kujdesemi per natyren dhe te sigurojme perdorim sa me efektiv te resurseve natyrore.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga "Ali Demi", Karburanti GEGA OIL, kati 2, Tiranë, Shqipëri., Tiranë, Shqipëria
Ushtrimi i veprimtarisë tregtare dhe shitja me pakicë të hidrokarbureve në mbarë vendin me standardet më të larta, e ka bërë shoqërinë tonë lider në tregun e brendshëm, me mbi 2800 klientë aktualë.
A është juaj ky Shërbim?
Deutschcolor sh.a Autostrada Tirane - Durres km 19, Albania, Maminas, Shijak, Shqipëria
Deutsch Colour krenohet me rolin e saj si një partner kryesor edhe në biznese të sektorëve më të vegjël duke i ndihmuar ata në rritjen dhe zhvillimin e tyre.
A është juaj ky Shërbim?