Listings in MEDIA & BOTIME

Showing 12 of 17 results
Rr. "Sulejman Delvina", Banesa 10, Kati II Kutia postare 7467 Tiranë, Rr. "Sabaudin Gabrani" (ish-Misto Mame), Tiranë, Shqipëria
Shtëpia botuese mediaprint që nga krijimi i saj ka punuar për të realizuar botime shkollore për nxënësit e arsimit 9-vjeçar dhe të mesëm.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “17 Nentori”, Nr. 20, Mezez Koder, Komuna Kashar,Tirane., Tiranë, Shqipëria
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore.
A është juaj ky Shërbim?
Rr. Donika Kastrioti Pallati 14, ap. 4D, 1001 Tiranë, Shqipëri, Tiranë, Shqipëria
Shtëpia botuese ALBAS është themeluar në vitin 2000 dhe që në fillimet e saj ajo ka pasur si politikë botimet shkollore.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001.
A është juaj ky Shërbim?
Botimet Toena Rruga "M. Gjollesha" K. P. 1420 Tiranë - Shqipëri., Tiranë, Shqipëria
Shtëpia Botuese TOENA e ka filluar veprimtarinë e saj në janar të vitit 1993 me tre punonjës.
A është juaj ky Shërbim?
Tirane, Tiranë, Shqipëria
Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse
A është juaj ky Shërbim?
Bulevardi Bajram Curri, Pallatet Agimi, mbrapa Kinema Agimi, Tiranë, Shqipëria
Shtëpia Botuese “AGStudio” më e reja në botimet shqiptare sjell te ju frymën bashkëkohore në këtë fushë, duke ju ofruar profesionalizëm, cilësi, korrektësi.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “Ibrahim Rugova”Kompleksi “Green Park” 2 / 10, Tiranë, Tiranë, Shqipëria
Shtëpia botuese IDEART e nisi veprimtarinë në vjeshtën e vitit 2002.
A është juaj ky Shërbim?
Lundër, Tiranë, Rruga e Elbasanit, Pallati Filipeu, Nr. 2, Tiranë, Shqipëria
Botime PEGI e ka filluar aktivitetin në sektorin e shtypit dhe botimeve qysh në vitin 1994.
A është juaj ky Shërbim?
1 2