Listings in MEKANIKA

Showing 2 of 2 results
Rruga Ndre Mjeda, Tiranë, Albania, Tiranë, Shqipëria
Eksperianca 10 vjeçare ne fushen e automobileve na bën të ofrojmë garanci në sherbimet që kryeni në Auto Servis Eli. Te gjithe pjestaret e ekipit janë te trajnuar dhe të specializuar ne fushen e automobileve.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga E Kavajes Tirana, 1001, AL, Tiranë, Shqipëria
Kompania Automanoku Sh.a. eshte themeluar ne Qershor te 1998, date ne te cilen fillon shperndarja e pjeseve te kembimit me dyqanin e pare te kompanise.
A është juaj ky Shërbim?