Nama Sushi

0.0
Be the first to write a review
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
RR. NIKOLLA TUPE, NR 3, RRUGICA PERBALLE LSI, Tiranë, Shqipëria
Nama Sushi
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
0.0
Be the first to write a review

Nama Sushi

RR. NIKOLLA TUPE, NR 3, RRUGICA PERBALLE LSI, Tiranë, Shqipëria

About

Nama Sushi & Noodles sjell ne shtepite tuaja shijen e veçante te kuzhines japoneze. Cmimet me te mira me freskine e tradites japoneze.

Sushi është një pjatë e ftohtë origjina e së cilës vjen nga Japonia. Në gjuhën japoneze sushi do të thotë top i mbushur me fruta, perime dhe prodhime deti. Kjo pjatë filloi të përhapej dhe të bëhej e preferuar në Japoni rreth vitit 1950 dhe që prej asaj kohe është një ndër ushqimet më të njohura në botë. Sot në vendin tonë sushi rezulton të jetë një pjatë e cila preferohet, megjithëse shumë larg shijeve të kuzhinës tonë. Kryesisht në Tiranë dhe sidomos vitet e fundit janë hapur shumë restorante të cilët ofrojnë sushi të mbledhur me dorë sipas recetave tradicionale Japoneze.

Hours

Closed. Opens at 11:00 am
Sunday: 11:00 am - 11:30 pm
Monday: 11:00 am - 11:30 pm
Tuesday: 11:00 am - 11:30 pm
Wednesday: 11:00 am - 11:30 pm
Thursday: 11:00 am - 11:30 pm
Friday: 11:00 am - 11:30 pm
Saturday: 11:00 am - 11:30 pm

Location

RR. NIKOLLA TUPE, NR 3, RRUGICA PERBALLE LSI, Tiranë, Shqipëria
Get directions