Listings in NDËRTIM & PUNË PUBLIKE

Showing 8 of 8 results
Rruga Murat Toptani, Tirane, Albania, Tiranë, Shqipëria
Fusha shpk është një kompani ndërtimi shqiptare e krijuar në vitin 1994, me vendim gjykate nr.2052 dhe administratori i saj është Shkelqim Fusha.
A është juaj ky Shërbim?
Autostrada Tirane- Durres ,Km 26 Xhafzotaj Durres, Tiranë, Shqipëria
Hidrosanitare Sinani është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë sonë është cilësia maksimale.
A është juaj ky Shërbim?
Autostrada Tirane Durres, km. 1, Rr.Pavaresia, prane Digitalb Mezez, Kashar, Nr. 37, Tiranë, Tiranë, Shqipëria
Bendi Shpk u themelua ne vitin 1993, me qender aktiviteti ne Tirane. Aktiviteti i kompanise nisi me prodhimin dhe tregtimin e produkteve hidrosanitare si pllaka dushi, vaska dhe hidromasazh duke realizuar shitjen e ketyre produkteve kudo.
A është juaj ky Shërbim?
Rr.Teodor Keko, Unaza e Re, Tirane, Tiranë, Shqipëria
Sjellim per ju nje game te gjere produktesh hidrosanitare, modele bashkekohore dhe cmimet me konkuruese ne tregun shqiptar. Pafundesi zgjedhjesh dhe kujdes deri ne detaje per te pasur aksesororet me te mire ne ambientet tuaja.
A është juaj ky Shërbim?
Autostrada Tirane- Durres ,Km 26 Xhafzotaj Durres, Tiranë, Shqipëria
Hidrosanitare Sinani është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave.
A është juaj ky Shërbim?
Autostrada Tiranë-Durrës, Km.11 – Tiranë, Albania, Tiranë, Shqipëria
Emigres me një eksperience 25 vjecare si dhe me ekspoziten me të madhe 6200 m2 në fushen e arredimit edhe të mobilimit të ambjenteve të brendëshme dhe të jashtme vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh.
A është juaj ky Shërbim?