Red Line Electronics

0.0
Be the first to write a review
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
Rruga e Kavajes Perballe Policise Bashkiake, Tiranë, Shqipëria
Red Line Electronics
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
0.0
Be the first to write a review

Red Line Electronics

Rruga e Kavajes Perballe Policise Bashkiake, Tiranë, Shqipëria

About

Redline Electronics nje kompani e krijuar me nje vizion te qarte per ti sherbyer konsumatorit Shqipetar me cilesine me te larte.

Parimet baze qe kane udhehequr kompanine jane 3:
Cilesi,Sherbim,Garanci.
I krijuar si nje rrjet i sherbimeve elektronike te konsumueshme Redline qe prej krijimit te tij ka qen lider ne ofrimin e ketyre sherbimeve.

Pikat me te forta:
Fokusimi te konsumatori me kombinimin me te mire te vlerave Cmim dhe Cilesi.
Rritje e investimeve ne teknologji duke sjelle risit me te fundit
Shtrirje te gjere dhe te shpejte lokale.

Hours

Closed. Opens at 9:00 am
Sunday: 9:00 am - 9:30 pm
Monday: 9:00 am - 9:30 pm
Tuesday: 9:00 am - 9:30 pm
Wednesday: 9:00 am - 9:30 pm
Thursday: 9:00 am - 9:30 pm
Friday: 9:00 am - 9:30 pm
Saturday: 9:00 am - 9:30 pm

Location

Rruga e Kavajes Perballe Policise Bashkiake, Tiranë, Shqipëria
Get directions