Restorant "Sofra e Ariut"

0.0
Be the first to write a review
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
Rr. Elbasanit Nd.54 H.1 Njesia Bashkiake Nr.2, 1019 Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
Restorant "Sofra e Ariut"
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
0.0
Be the first to write a review

Restorant "Sofra e Ariut"

Rr. Elbasanit Nd.54 H.1 Njesia Bashkiake Nr.2, 1019 Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria

About

Restorant Sofra e Ariut është një ndër restorantet më prestigjoze në qytetin e Tiranës në Shqipëri. Gatimet tradicionale shqiptare, veshjet karakteristike popullore të kamarierëve, kornizat me veshje nga krahina të ndryshme të shqipërisë i japin një

Sofra e Ariut ka pritur personalitete të ndryshëm ku vlen të përmendim ish zonjën e parë Zj. Laura Bush gjatë vizitës që bëri në vitin 2007.

Restoranti Sofra e Ariut me perfaqësuese kuzhinieren Znj. Lavdie Shehu në Korrik të vitit 2011 fitoi çmimin L'IMPERO DEI SAPORI INTERNAZIONALI. Ishin "Tava e Kosit" dhe "Fërgesa Tiranase" të shoqëruara me rakinë e rrushit "Sofra e Ariut", që fituan zemrën e jurisë ndërkombëtare duke dhënë edhe çmimin e parë për shijen e spikatur dhe të veçantë që sjellin këto gatime. Z. Dritan Pashako pronari i restorantit bashkë me kuzhinieren Znj. Lavdie Shehu u pritën nga Ministri i Bujqësisë Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit Z. Genc Ruli, i cili vlerësoi dhe theksoi rëndësinë për kuzhinën Shqiptare nëpër botë.

Hours

Closed. Opens at 7:00 am
Sunday: 7:00 am - 11:30 pm
Monday: 7:00 am - 11:30 pm
Tuesday: 8:00 am - 11:30 pm
Wednesday: 7:00 am - 11:30 pm
Thursday: 8:00 am - 11:30 pm
Friday: 8:00 am - 11:30 pm
Saturday: 7:00 am - 11:30 pm

Location

Rr. Elbasanit Nd.54 H.1 Njesia Bashkiake Nr.2, 1019 Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
Get directions