Te Stela Resort

Te Stela Resort

0.0
Be the first to write a review
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
Autostrada Tiranë - Durrës, km 7, Tirana 1000, Tiranë, Shqipëria
Te Stela Resort
Te Stela Resort
A është juaj ky Shërbim? Claim it here!
0.0
Be the first to write a review

Te Stela Resort

Autostrada Tiranë - Durrës, km 7, Tirana 1000, Tiranë, Shqipëria

About

Te Stela Resort është orientuar tek zhvillimi i turizmit në vendin tonë. Fokusi ynë është kultivimi i një turizmi cilësor ne çdo aspekt të tij. Në ditët e para të 2009 ne hapëm dyert me një premtim ambicioz dhe një përgjegjësi të madhe, Te Stela Reso

Brandi “Te Stela Resort” të njihet ndërkombëtarisht si një destinacion turistik dhe portë e rëndësishme në turizmin e Ballkanit.Kënaqësia e Klientit
Bashkëpunim me sa më shumë biznese në treg të përgjithshëm
Bashkëpunim me sa më shumë biznese në tregun e turizmit dhe hotelerisë
Të ofrojmë varietete në shërbime
Të ofrojmë shërbime me kualitet që përkon me pritshmërinë e klientit
Të ofrojmë shërbime me standard që përkojnë me pritshmërinë e niveleve ndërkombëtare

Hours

Open Now
Sunday: 12:00 am - 11:30 pm
Monday: 12:00 am - 11:30 pm
Tuesday: 12:00 am - 11:30 pm
Wednesday: 12:00 am - 11:30 pm
Thursday: 12:00 am - 11:30 pm
Friday: 12:00 am - 11:30 pm
Saturday: 12:00 am - 11:30 pm

Location

Autostrada Tiranë - Durrës, km 7, Tirana 1000, Tiranë, Shqipëria
Get directions