Listings in Telefoni - materiale dhe aksesorë

Showing 9 of 9 results
Rruga e Durresit, Perball Gjykates se Apelit Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
Në Mobile Lux kemi bashkuar përvojën në industrinë e komunikacionit, shitjes me shumice dhe pakice, stilin dhe pasionin, për të sjellë pranë jush koleksionin më të madh të markave smartphone në Shqipëri
A është juaj ky Shërbim?
Rruga e Kavajes, nga 21 Dhjetori në drejtim të Kombinatit, Tiranë, Shqipëria
Buy Smart Store prej vitit 2010 sjell në tregun Shqiptar një gamë të gjerë pajisjesh elektronike të linjes smart, kryesisht: Smartphone, Tablet, Smartwatch, Laptop, etj. Cilësia e produkteve tona dhe korrektësia në shërbim bëjnë që Buy Smart Store t
A është juaj ky Shërbim?
Rruga e Kavajës përballë Policisë Bashkiake, Libri Universitar, 100m drejt Sheshit Wilson, në kryqëzim, Tiranë, Shqipëria
Celular.al është një kompani e specializuar në shitjen e smartfonëve (celularë) të përdorur dhe të rinj me garancinë dhe çmimin më të mirë për klientët.
A është juaj ky Shërbim?
tirana, Tiranë, Shqipëria
Smart Tronic eshte nje kompani qe u themelua ne Shtator te vitit 2015.Fillimisht kompania u fokusua ne shitjet online.Pas nje suksesi te arritur me nje cilesi shume te larte te produkteve tonaarritem te fitonim besimin e klienteve tane.
A është juaj ky Shërbim?