Listings in Trasmetime radiotelevizive

Showing 9 of 9 results
Tirane, Tiranë, Shqipëria
Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse
A është juaj ky Shërbim?
Rruga Aleksander Moisiu, ish kinostudio TIRANE, TIRANE 1000, Tiranë, Shqipëria
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “17 Nentori”, Nr. 20, Mezez Koder, Komuna Kashar,Tirane., Tiranë, Shqipëria
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore.
A është juaj ky Shërbim?
Rruga “Aleksander Moisiu” Ish Kinostudio Nr 76, Tirana, Albania, Tiranë, Shqipëria
RTV Ora News është televizion lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut 13 vjecar në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve.
A është juaj ky Shërbim?