Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund t'ju ndihmojmë?

Si funksionon 'Hyr automatikisht'?

'Hyr automatikisht' është opsionale, ajo ruan emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin në kompjuterin tuaj dhe sa herë që të hyni në panelin e përdoruesit ju do të hyni automatikisht. pa vendos të dhenat sa herë ju kërkoni të hyni

C'farë ndodh nëse harroj fjalëkalimin tim?

Nëse harroni fjalëkalimin tuaj, ju lutemi klikoni në 'Keni harruar fjalëkalimin tuaj?' lidhja e përparme e drejtorisë ose në faqen e hyrjes së sponsorizuesve. Emaili i rimëkëmbjes së fjalëkalimit do të dërgohet në adresën e emailit të dhënë nga Informacioni juaj i Kontaktit. E-maili do të përmbajë një lidhje që do të ridrejtojë përdoruesin në seksionin 'Menaxho Llogari', ku fjalëkalimi mund të azhurnohet.

Si mund ta ndryshoj fjalëkalimin tim?

Pasi të jeni regjistruar, klikoni në lidhjen 'Parametrat e llogarisë', do të shihni fushën "Fjalëkalimi aktual", shkruani fjalëkalimin tuaj aktual në këtë fushë dhe fjalëkalimin tuaj të ri në fushat "Fjalëkalimi" dhe "Retype Fjalëkalimi", pastaj goditi buton dorëzoni

Am I required to have an account to add items to the site?

Yes. In order to add any item, including Free items, to the directory you must have an account.

How can I sign up for an account?

To sign up as a sponsor go to the 'Advertise With Us' link at top menu, select an item and level and click in 'SIGN UP' button. Fill out all fields, write down your username and password for future reference, choose the best payment gateway for you and follow the steps to finish the process. To sign up as a visitor go to 'Sign up | Login' link at top menu, fill out all fields and click in 'Create Account'.

Why am I receiving an 'Account Locked' message?

If you attempt to access your account and type in an incorrect password 5 times the account will lock for 1 hour. This is for security reasons.

Test pyetje

Pergjigja e pyetjes

Found 7 records. nese nuk gjetët përgjigjen tuaj? Atëher na kontaktoni, duke klikuar këtu